martes, 5 de marzo de 2019

Какво е това КИСЛОРОДЕН ДРОН и как въздейсва на клетките?

Дроните в козметиката Oxiology от Faberlic са транспортни молекули, които изпращат кислород до по-дълбоките слоеве на кожата. Особеността на дроновете е техният малък размер и способността да доставят активното вещество точно до онези области, които се нуждаят от него.

Те са толкова малки, че достигат до дермата, средния слой на кожата под епидермиса, и засягат фибробластите, т.е. клетките, в които се произвеждат колаген и еластин, които са важни за запазване на младостта и еластичността.

В лабораторията Faberlic успя да програмира кислородни дронове за взаимодействие с фибробласти.

Дронът е малка сфера, покрита от всички страни с лиганди (особени "пипала"). Лигандите са в контакт с определен тип клетки - те се доближават до тях като ключове. В резултат кислородът и другите активни съставки стимулират производството на енергия, като помагат за възстановяване на естествената еластичност на кожата.

Високите технологии работят точно сега - в новия ви крем! Потърсете вашата линия с интелигентен кислород в каталога и онлайн магазина Faberlic.

Научете повече за кислородната козметика от четвърто поколение, направете теста и намерете идеалната си програма за грижа за кожата .

За поръчки тук на лични или на тел.0877 540 243

 Источник:ТУК  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

СЕРИЯ "Expert"-Салон за красота във вашия дом

СЕРИЯ "Expert" на ФАБЕРЛИК Салон за красота във вашия дом - бърза трансформация без пластична хирургия и процедури в салона!...

Archivo del blog

Etiquetas