domingo, 3 de marzo de 2019

Как действа нощния крем?

Как  действат нощните кремове - възможно ли е да се повиши тяхната ефективност?

 
 Регенериращ нощен крем Platinum: Цена-31,49 лв
Задачата на крема, който прилагаме към кожата вечер, е да и помогне да се отърве от токсините, да и осигури храна и влага, да подкрепи и активира естествения процес на обновяване.

Докато почиваме, кожата се възстановява, абсорбира хранителните вещества, така че композициите на нощните кремове са толкова богати. Известно е и точното време на активното самолечение на клетките - от полунощ до четири сутринта. Ако през този период спим здраво, тогава хормонът мелатонин е включен в процеса - естествен антиоксидант, борец със стареене и регулатор на дневните ритми. Ето защо, всеки ден да заспите до полунощ е здравословен навик.

 Кремът работи възможно най-ефективно, ако се прилага предварително: час и половина преди лягане. В този случай,  вече е дълбоко абсорбиран и до полунощ ще започне да действа, а излишъкът ще бъде лесен за отстраняване . Как да подобрим ефекта на нощния крем? Започнете  ,като вземете топла вана с морска сол, почистете добре кожата си, пийте успокояващ чай с билки и отказвайте да ядете 2-3 часа преди лягане. Тогава всеки крем, дори обичайният овлажнител, ще работи с  удвоена сила!

Источник:https://faberlic.com/register?sponsornumber=712939597&lang=bg

No hay comentarios:

Publicar un comentario

СЕРИЯ "Expert"-Салон за красота във вашия дом

СЕРИЯ "Expert" на ФАБЕРЛИК Салон за красота във вашия дом - бърза трансформация без пластична хирургия и процедури в салона!...

Archivo del blog

Etiquetas